Domani 3 eshte volumi i trete i kesaj metode dhe perbehet nga:

- libri i studentit i cili permban:

 - 16 mesime didaktike (te organizuara ne 6 module)

 - ushtrime

 - histri komike

 - teste vetevleresimi

 - gramatika

- DVD multimediale e cila perman:

 - pjeset e degjimit per ne klase

 - pjeset e degjimit per vetemesim

 - nje film te shkurter me ushtrime didaktike

 - nje version te animuar te historise komike

 - shtojca

 - teste

 - celesin e zgjidhjeve te ushtrimeve

Educational Centre Albania

EDUCATIONAL CENTRE provides the largest collection of Foreign Language Teaching Books in English, German, Italian, Spanish, French and Greek language.We also provide a huge variety of Academic books for special purposes. Exclusive distributor of Cambridge University Press, Richmond Publishing, Garnet Education, Heinle Cengage Learning, Scholastic, Delta Publishing, McGraw-Hill ELT, Brookemead ELT, Helbling Languages, National Geographic Learning, Distributor of Max Hueber Verlag, Edizioni Edilingua, Alma Edizioni, Santillana, Penguin, DK, Ladybird, Elsevier, Oxford (Academic), McGraw-Hill, Taylor & Francis, BookPoint ect,

Contact Us

+355 (4) 227 30 91 / +355 (4) 2377 733
+355 67 20 33 812
office@educationalcentre.al
albania_educational

Map

Facebook